Uw huis verkopen?

Als u eenmaal uw besluit heeft genomen om uw woning in verkoop te zetten, wilt u zo snel mogelijk een koper vinden. Op dat moment wordt u geconfronteerd met allerlei vragen. Welke opbrengst komt er uit de verkoop van mijn woning? Ga ik hoog inzetten of toch maar beter een scherpe vraagprijs?

Waaruit bestaat het concurrerende woningaanbod? Hoe krijg ik mijn woning optimaal 'in de markt' gepositioneerd? En als zich een kandidaat aandient, hoe ga ik de onderhandelingen in? Hoe leg ik de eenmaal gemaakte afspraken vast en wat is juridisch gezien mijn positie? Stuk voor stuk begrijpelijke vragen, want per slot van rekening gaat het wel om een belangrijk deel zo niet het belangrijkste deel van uw vermogensbezit.

Tijd dus om een professioneel hulp in te schakelen. Bovendien, de tijd dat een woning zichzelf verkoopt is voorbij. Dat weet u maar dat weet de oplettende koper ook. Een pro-actieve werving van gegadigden voor uw woning, korte communicatielijnen, heldere afspraken en het best haalbare eindresultaat zijn zaken waarmee wij ons graag onderscheiden en waar u ons op mag afrekenen.

Wilt u geen enkele zorg over de verkoop van uw woning? Wij kunnen het volledige verkooptraject voor onze rekening nemen. Informeer naar onze mogelijkheden. Eenvoudiger kunnen wij het u niet maken. Heeft u nog geen definitieve verkoopplannen, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijke verkoopopbrengst van uw eigen woning. A20 Makelaardij kan bij wijze van service een waardebepaling van uw woning verzorgen. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend.

Heeft u hulp nodig bij het verkopen van uw woning?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs
Home, A20 Makelaardij
kies een woning die bij u past
Home » Verkopen